Bericht versturen
CHINA De hydraulische Uitrusting van de Brekerverbinding fabrikant

De buldog is de premièreleverancier van het verzegelen oplossingen voor zwaar over de hele wereld materiaal die, hydraulische cilinderuitrustingen, de uitrustingen van de hydraulische pompverbinding, de hydraulische uitrustingen van de brekerverbinding, de hydraulische brekerdiafragma's en het lopen uitrustingen van de motorverbinding, de verbindingsuitrustingen aanbieden van de rotsboor.

Over ons

Guangzhou Bulldog Mechanical Equipment Co., Ltd.
Guangzhou Bulldog Mechanical Equipment Co., Ltd.
Guangzhou Bulldog Mechanical Equipment Co., Ltd.
Guangzhou Bulldog Mechanical Equipment Co., Ltd.
1 2 3 4
Guangzhou Bulldog Mechanical Equipment Co., Ltd.
 • Is Industrieel Co. van de Guangzhoubuldog, Ltd hoofdzakelijk bezig geweest met de hydraulische uitrusting van de cilinderverbinding. De hydraulische uitrusting van de brekerverbinding. De uitrusting van de hydraulische pompverbinding.

 • Bulldog® verkoopt de hydraulische uitrusting van de cilinderverbinding, de hydraulische uitrusting van de brekerverbinding, Pakkingsuitrusting, de uitrusting van de hydraulische pompverbinding, de verbindingsuitrusting van de controleklep, O-ringsuitrusting, D-vormige ring

 • Strikt en realistisch, eerlijk beheer, voortdurende verbetering, het duurzame eerlijkheid-georiënteerde beleid van de ontwikkelingskwaliteit, conc de klanten eerste dienst

 • Industrieel Co. van de Guangzhoubuldog, Ltd. Meer dan 50 werknemers, meer dan 10 technische personeelsleden, 30 verkooppersoneelsleden en 5 naverkooppersoneelsleden

Krijgen De hydraulische Uitrusting van de Brekerverbinding & De hydraulische uitrusting van de Cilinderverbinding Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Grote Markt
 • Wereldwijd
Type Business
 • Fabrikant
 • Verdeler/groothandel
 • Exporteur
Andere details
 • Merken : BULDOG
 • Aantal werknemers : 100~200
 • Jaarlijkse omzet : 300W-800W
 • Opgericht Jaar : 2009
 • Export pct : 80% - 90%

Voortreffelijkheid
Van ons begin van China in 2008, werd de fabriek gevestigd in Guangzhou, China. Bulldog® heeft zich altijd geconcentreerd op hoogte - kwaliteitsproducten, de industrie belangrijke technische ondersteuning, en vriendschappelijke klantenservice. Met deze nadruk, Bulldog® worden de Merkproducten gebouwd met bijzondere aandacht voor de juiste selectie van materialen, de ontwikkeling van het eisen van productienormen, en de levering van verenigbare productkwaliteit.

 

Ervaring
Bulldog® heeft diepgaande kennis van de verzegelende die systemen in vele types van mobiel materiaal worden aangewend. Deze ervaring steunt de catalogusproducten van Bulldog® evenals unieke klantentoepassingen door klanten van oplossingen aan hun meest veeleisende het verzegelen toepassingen te voorzien. Verenigt het specifieke de klantenserviceteam van Bulldog® alle het en plant productieverrichtingen om partners met de producten te steunen die zij hebben vereist, wanneer zij hen nodig hebben.

 

Verplichting
Terwijl vele dingen zijn veranderd, blijft Bulldog® geëngageerd aan dezelfde al lang bestaande doel-verstrekkende hoogte - kwaliteitsproducten met onovertroffen klantenservice. De producten van het Bulldog®merk worden nu verkocht in meer dan 75 landen rond de wereld. Na bijna 13 jaar verrichtingen, heeft een nadruk bij het verstrekken van de producten van uitstekende kwaliteit vele ondernemingen rond de wereld ertoe gebracht om het Merk te eisen Bulldog®.

Contactgegevens